• Program


  REPÜLŐCIRKUSZ

  REPÜLŐCIRKUSZ

  2019. április 20-tól szeptember 8-ig
  Nyáron szárnyra kel a Fővárosi Nagycirkusz a világhírű Kristóf Krisztián rendezésében!

   több

  A nemzetközileg elismert, többszörös fesztiválgyőztes, Hortobágyi Károly-díjas és Guinness-rekorder magyar artistaművész, a „Dumbó” című mozifilm által inspirált rendezése lesz látható idén nyáron a Fővárosi Nagycirkusz porondján: a „Repülőcirkusz”.

  A 2019. április 20-án bemutatásra kerülő előadásban világszerte ismert és elismert nemzetközi artistaművészek lenyűgöző produkciói kápráztatják majd el a közönséget. Közülük többen is feltűnnek a 2019. március 28-tól a mozikban látható „Dumbó” című Disney-klasszikusban. A hollywoodi sztárokat felvonultató, Tim Burton által rendezett és újraálmodott élőszereplős filmben Kristóf Krisztián szerepet kapott, valamint ő koreografálta és rendezte a cirkuszi jeleneteket.

  Kristóf Krisztián szavait idézve:

  „A cirkusz időtlen idők óta a káprázat, a csoda és a megvalósult fantázia egyvelegét jelenti a gyermekek számára.
  A felnőttek szívében többnyire egy régi emlék a felhőtlen nevetésről, melyet tavasszal újra átélhetnek a „Repülőcirkusz” előadása közben. Hiszem, hogy művészetünk képes hatni a felnőttek gyermeki énjére és vissza tudja repíteni őket pár órára a gondtalan gyermekkor legszebb városligeti emlékeihez. A felhőtlen nevetés csodákra képes!”

  Ajánló


  Idén újra láthatja az Erkel Színház közönsége Palcsó Sándor kiváló rendezését, parádés szereposztással!

  A barokk zene brit szakértője, a Fesztiválzenekar visszatérő karmestere, Jonathan Cohen Vivaldi frappáns,…

  Díva, bohóc, ember és színésznő. Ez mind ami vagyok. Ès már egy jó…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016