• Program


    Revü + Vacsora: Hollywood Revü & Show

    Revü + Vacsora: Hollywood Revü & Show

    AZ ORFEUM ÁLLANDÓ MŰVÉSZEI, SÁRI ÉVI ÉS VERES MÓNIKA NIKA MELLETT ÚJ TAGOKKAL BŐVÜL A REVÜ ÉNEKESEINEK KÖRE. FEHÉRVÁRI GÁBOR ALFRÉD, AZAZ FREDDIE ÉS JACE DEAN ÚJ HANGZÁST HOZNAK, ÍGY, A NÉGY KIVÁLÓ ÉNEKESSEL ÉS 6 FŐSRE BŐVÍTETT TÁNCKARÁVAL AZ ORFEUM VADONATÚJ PRODUKCIÓT HÍVOTT ÉLETRE.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 9. péntek, 20:00

    Revü + Vacsora: Hollywood Revü & Show

    A legnagyobb Hollywood-i sikerfilmeket idézi meg show műsorunk, Chaplintől napjainkig, ki nem hagyva olyan kiváló ikonok dalait, mint Aretha Franklin, Madonna, Sting, Whitney Houston. Az Ének az esőben bájától, a Jailhouse Rock vadságán át a One night only disco ritmusáig járjuk be térben és időben a legfantasztikusabb filmdalokat.

    Korszakok és műfajok találkozása kiváló előadókkal, vadonatúj látványos jelmezekkel és profi koreográfiákkal Kelemen Kata műhelyéből. Egyedülálló produkció.

    KEDVES VENDÉGEINK!

    AZ ÚJ KORMÁNYRENDELET ÉRTELMÉBEN SZEPTEMBER 21-TŐL 23 ÓRAKOR BE KELL ZÁRJUNK, ÍGY PROGRAMJAINKAT ANNAK MEGFELELŐEN ALAKÍTOTTUK KI, HOGY A KONCERT- VAGY SZÍNHÁZ ÉLMÉNY ÉS A GASZTRONÓMIAI SZOLGÁLTATÁSOK IS KÉNYELMESEN IGÉNYBE VEHETŐK LEGYENEK. KÉRJÜK FIGYELJÉK A NYITÁSI ÉS KEZDÉSI IDŐPONTOKAT!

    Kapunyitás: 18:30-kor
    Programkezdés: 20:00-kor
    Kapuzárás: 23:00

    A jegyárak a kötelező ruhatár díját is tartalmazzák.

    Deluxe asztaloknál választható jegytípusok:
    ■ Belépőjegy + 3 fogásos Vega menü. Az italfogyasztást a helyszínen kérjük rendezni.
    ■ Belépőjegy + 3 fogásos Húsos menü. Az italfogyasztást a helyszínen kérjük rendezni.
    Deluxe asztalok: 1, 1A, 2, 3, 4, 4A, 5, 5A, 6, 6A, 7, 8, 9, 9A, 10, 10A, 10B, 10C, K2

    Prémium asztaloknál választható jegytípusok
    ■ Belépőjegy + 3 fogásos Vega menü. Az italfogyasztást a helyszínen kérjük rendezni.
    ■ Belépőjegy + 3 fogásos Húsos menü. Az italfogyasztást a helyszínen kérjük rendezni.
    Prémium asztalok: SZ1, 11, 12, 13, 18, 19, 20, SZ2, 21, 22, 23, 28, 29, 30

    Vacsoraszínházi menüválaszték:

    Húsos menü
    Fekete-erdei sonkás sajt tekercs salátával, mini pékáruval (allergének: laktóz, tojás, a pékáruban glutén)
    Pulykamell Wellington-módra burgonyapürével (allergének: glutén, tojás, laktóz)
    Epres Tiramisu (allergének: laktóz, glutén, tojás)

    Vegetáriánus menü
    Cukkinis-karottás muffin (allergének: glutén, laktóz, tojás)
    Zöldséges kuszkusszal töltött padlizsán sajttal gazdagon (allergének: laktóz, glutén)
    Epres Tiramisu (allergének: laktóz, glutén, tojás)

    Az előételt kezdésig, a főételt a felvonások szünetében, a desszertet az előadás után szolgáljuk fel.

    A jegyárak normál adag ételeket tartalmaznak. Nagyobb étkű vendégeinknek bármely menühöz burgonyakrémlevest bacon chips-szel (0,4 L) tudunk ajánlani, mely 1.000 Ft felárral kérhető. Kérjük, a megjegyzés rovatban jelezze igényét.

    A MENÜK VÁLTOZTATÁSI JOGÁT FENNTARTJUK!

    Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy konyhánk csak a vacsorás jegyek mellé választható menüket készít. Á la carte étlap nem lesz elérhető.

    Kérjük, ételérzékenységét, ételallergiáját jelezze a jegyvásárláskor azonnal a foglalas@orfeumclub.hu  e-mail címre vagy a 06 30 948 6448 mobilszámra. A leadott rendelést a helyszínen nem áll módunkban módosítani.

    FONTOS TUDNIVALÓK, GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

    Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben az adott asztalnál található összes helyet nem vásárolja meg, úgy a fennmaradó helyeket más vendégek számára értékesítjük, így másokkal fognak együtt ülni. Felhívjuk szíves figyelmét továbbá, hogy 6 fős asztalainkat nagyobb csoportok számára tartjuk fent, így amennyiben Ön 6 fős asztalnál 5 főnél kevesebb helyet foglal le, előfordulhat, hogy egy másik asztalt ajánlunk fel Önnek, mert a nagyobb létszámú foglalások élveznek prioritást ezeknél az asztaloknál, a változtatásról Önt előzetesen tájékoztatjuk.

    Megértésüket köszönjük!

    FONTOS TUDNIVALÓK, GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

    A jegyvásárlás regisztrációhoz kötött, kérjük, amennyiben már regisztrált rendszerünkbe, jelentkezzen be, majd válassza ki a kívánt helyeket. Amennyiben még nem regisztrált, foglalás előtt legyen kedves megtenni!

    Az előadás jellegére való tekintettel, a menüválasztást a rendelés során szükséges kiválasztani; (húsos vagy vega), valamint az esetleges ételallergiát is jelezze!

    1. Kezdési időpont, érkezés

    Érkezéskor a regisztráció kötelező.

    Az előadás pontosan kezdődik. Késés esetén, csak a szünetben tud helyet foglalni a vendég, és az ételek felszolgálása legkorábban a két felvonás közötti szünetben lehetséges. A vacsora fogásai (előétel, főétel, desszert) az előadás egyes részei előtt, illetve után kerülnek felszolgálásra.

    Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a vacsoraszínházi előadások szünetében zajló főétkezés megközelítőleg 50 percet vesz igénybe. Az előadás 2. részének mielőbbi indulása érdekében az asztalokat az estek végén zárjuk, így a fogyasztások kifizetése is ekkor történik. A számlát felszolgáló kollégáink kiviszik az asztalokhoz, így ott kérjük rendezni azokat. Megértésüket köszönjük!

    Felhívjuk szíves figyelmét, hogy programjaink kezdési ideje eltérő lehet, ezért kérjük, hogy minden esetben tájékozódjon a https://www.ticket.orfeum.hu oldalon. (A Facebook eseményeknél minden esetben a nyitási időpontot adjuk meg, a pontos programkezdés az esemény leírásában olvasható.)

    Vendégeinknek a Corinthia Hotel Hársfa utca felől nyíló, őrzött parkolójában, 20 óra után 50%-os parkolási kedvezményt tudunk biztosítani a szabad helyek függvényében. Helyet előre foglalni nincs lehetőség. A kedvezmény igénybe vételéhez kérjük, távozás előtt adják át parkolójegyüket egyik kollégánknak, hogy lepecsételhessük, mielőtt azt a szálloda recepcióján érvényesítik!

    2. Helyek elfoglalása

    Az asztaloknál található ülőhelyek nem számozottak, vagy egyéb jelzéssel ellátottak. Az asztaloknál a helyek elfoglalása minden esetben ÉRKEZÉSI SORRENDBEN TÖRTÉNIK.

    Szeretnénk tájékoztatni, ha nagyobb társasággal érkeznek és foglalásuk, több különálló asztalhoz szól, de foglaláskor nem jelezték jegyértékesítő munkatársunknak előre erre vonatkozó igényüket, az asztalokat összetolni nem tudjuk, illetve nem tudjuk garantálni, hogy egy asztalhoz ültetjük a vendégeket.

    A 2 fős és 4 fős asztalokat semmilyen esetben nem lehet összetolni, nagyobb társaságok elhelyezése miatt mindenképpen kérje kollégánk segítségét.

    6 fős asztalainkat, nagyobb csoportok számára tartjuk fent, amennyiben 6 fős asztalhoz 5-nél kevesebb jegyet vásárol, úgy előfordulhat, hogy másik asztalhoz ültetjük, melyről előzetesen tájékoztatjuk. Ha egy darab maradék jegyet vásárolt egy már majdnem teljesen foglalt asztalhoz, pl. egy 6 fős vagy 4 fős asztal egyik jegyét vette meg, úgy, hogy az adott asztalnál nem a saját társasága ül, előfordulhat, hogy másik asztalhoz fogjuk átültetni.

    Amennyiben az adott asztalnál található összes helyet nem vásárolja meg, úgy a fennmaradó helyeket más vendégek számára értékesítjük, így másokkal fognak együtt ülni.

    A meghirdetett kezdési időpont előtt, telefonon (+36 30 948 64 48) jelzett késés esetén a vendég érkezésig biztosítjuk a lefoglalt helyeket Egyéb esetben amennyiben a vendég a késve, legkésőbb az első felvonást követő szünetben megérkezik, az Orfeum mindent megtesz a vendég elhelyezése érdekében, azt azonban, hogy asztalt biztosít, garantálni nem tudja.

    Érkezéskor a regisztráció, valamint az őrzött ruhatár használata kötelező.

    3. Lemondás

    Lemondás koncert: amennyiben a jegyet már megvásárolta, de bármilyen oknál fogva még sem tud részt venni a koncerten, s azt legalább 72 órával előbb jelzi, úgy jegyeinek árát lemondástól számított maximum 30 napig felhasználhatja egy másik estre. Jegymódosításra egyszer van csak lehetősége.

    Lemondás vacsoraszínház: a jegyek lemondása és más időpontra történő átfoglalása nem lehetséges. A jegyek árát semmilyen esetben nem fizetjük vissza, kivéve, ha az esemény a szervező hibájából hiúsul meg.

    4. Házirend betartása

    Az egy adott rendezvényre szóló jegy megváltásával, valamint az azon történő részvétellel minden vendég tudomásul veszi a helyszínen kifüggesztett, illetve az Orfeum online felületein közzétett szabályokat (házirend), s azok betartását magára nézve kötelezőnek tartja.

    Az Orfeum területére semmilyen ételt és italt nem lehet behozni. Tortarendelést, csak előzetes írásos megrendelés alapján tudunk teljesíteni, ezzel kapcsolatos igényét a foglalas@orfeumclub.hu címre kell elküldeni. Kérdésével, keresse kollégáinkat, a lenti elérhetőségek bármelyikén.

    5. Egyéb

    Az előadás részeiről vagy egészéről képi és hangfelvétel készítése kizárólag az Orfeum vezetőségének előzetes hozzájárulásával engedélyezett.

    Kérjük, fokozottan ügyeljen arra, hogy online jegye illetéktelenek kezébe ne kerüljön, az ebből eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

    A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Az Orfeum fenntartja a jogot, hogy az eseményeket minimum 100 fő foglalás esetén tartja meg.

    Ajánlatunk


    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

    Ajánló


    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

    A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016