• Program


    Ringató zeneóvoda – Grande

    Ringató zeneóvoda – Grande

    A Ringató zeneóvoda Grande elnevezésű, az 5-6 éves nagycsoportos óvodásoknak szóló foglalkozásain a csoportos zenei gyakorlatok mellett az egyéni szereplések is előtérbe kerülnek. A képességfejlesztés alapja a mondóka és az énekes játék, ám a résztvevők egyre több komponált gyermekdallal ismerkednek meg.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. június 15. szerda, 17:15

    A Ringatón felcseperedett, immár óvodás korú gyermekeket, valamint szüleiket korcsoportonkénti zeneóvodai foglalkozásokon várja szerda délutánonként dr. Gállné Gróh Ilona Pro Familiis- és Forrai Katalin-díjas zenepedagógus, e művészeti módszer megalkotója.

    A Ringató zeneóvoda Grande elnevezésű, az 5-6 éves nagycsoportos óvodásoknak szóló foglalkozásain a csoportos zenei gyakorlatok mellett az egyéni szereplések is előtérbe kerülnek. A képességfejlesztés alapja a mondóka és az énekes játék, ám a résztvevők egyre több komponált gyermekdallal ismerkednek meg. A gyermekek megtanulják, hogy helyes tempóban, helyes hangmagasságban, tisztán és bátran énekeljenek, és hogy a bonyolultabb körjátékokat is szép tartással, esztétikus mozgással kísérjék. A foglalkozások elősegítik a zenei tagozatos általános iskolai tanulmányokat, illetve a későbbi hangszertanulást, emellett a zenei képességfejlesztés a gyermekek mentális és szociális készségeinek fejlődésére is pozitív hatással van. A félórás programok célja dalos játékok, magyar népdalok, mondókák és más népek dalainak megismertetése, a gyerekek zenei érdeklődésének felkeltése, zenei ízlésének és esztétikai fogékonyságának formálása: a zenei hallás, az éneklési készség, a ritmusérzék, a zenei formaérzék és kreativitás fejlesztése, valamint a zenehallgatásra való szoktatás.

    A foglalkozások hétről hétre egymásra épülnek, ezért rendszeres részvétel javasolt a megadott korosztályi besorolás alapján.

    Korosztály: 5-6 év

    Ajánlatunk


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

    Ajánló


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016