• Program


    Sister Act&Jazz TÓTH VERA & TÓTH GABI

    Sister Act&Jazz TÓTH VERA & TÓTH GABI

    Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra mostanra összenőtt fogalom lett a magyar zenei palettán. Koncertsorozataik a közönség egyik kedvenc szórakozásává váltak. Most egy újabb zenei csemegével állnak ki a Nagyérdemű elé.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 4. szombat, 19:00

    TÓTH VERA & TÓTH GABI & Budapest Jazz Orchestra koncert

    A Sister Act&Jazz című produkció Tóth Vera és Tóth Gabi rendhagyó nagyzenekaros műsora a Budapest Jazz Orchestra kíséretében.

    Vera hitvallása az, hogy a zene jövője, megújulása stílusok “összeengedésében” is rejlik, mindezt igyekszik ízlésesen tálalni. Estjeiket laza elegancia szövi át, ami legfőképpen a big band műfaj velejáró tulajdonsága, de Vera természetéből is ez sugárzik egy kis humorral párosulva.

    A koncerten elhangzó dalok klasszikus big band hangszerelésre, a swingre épülnek, ehhez jön még egy kis blues, pop, rock, funk, a szereplők stílusa pedig összekeveredik ezzel és egy rendezett kavalkád alakul ki.

    Ezt az izgalmas estet azoknak ajánljuk, akik szeretnek igazán sokszínű zenei csemegét hallgatni, akik egyszerre nyitottak az újra, a régire, a különös fazonokra, a jazzre, és ne feledjük, a szeretetre, hisz az énekesek az életben is nagyon jó kapcsolatot ápolnak és ez még közelebb hozza őket a közönséggel.

    A produkció szervezője és producere: Margitszigeti Színház Nonprofit Kft.


    Esőnap: szeptember 05.

    Ajánlatunk


    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Ajánló


    Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016