• Program


    Rocketman (angol nyelven, magyar felirattal)

    Rocketman (angol nyelven, magyar felirattal)

    A ROCKETMAN egy nagyszabású zenés fantázia Elton John áttörést hozó éveinek hihetetlen emberi történetéről.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. június 30. vasárnap, 13:30

    ROCKETMAN:

    Mi újat lehetne még mondani egy ekkora formátumú zenészről? Hát, a fiatalkoráról elég sokat.
    Az mindenkinek megvan, hogy Oscar-díjas, vagy az, hogy az angol királynő lovaggá ütötte; de mielőtt egy békésen balladákat zongorázgató öregúrrá vált volna, a 70-es években bizony a popzene aranykorának egyik legnagyobb partiállata volt. Zömében ezt korszakot hivatott bemutatni ez a film, amit a zenész egyébként már csaknem 2 évtizede próbál megvalósítani – ennek megfelelően kvázi ez az ő személyes vallomása, vagy vezeklése, ha úgy tetszik; és van annyira őszinte, hogy nem hagyta semmilyen módon finomítani az életrajzát csak azért, hogy a fiatalabb korosztály is megnézhesse.
    A címszerepben Taron Egerton, akivel a zenész a KINGSMAN forgatásán ismerkedett össze, és milyen sorsszerű ez, hiszen a színész már az 5 évvel ezelőtti ÉNEKELJ! című animációs filmben is elénekelt egy Elton John dalt, utána meg a már említett akciófilmben játszott együtt a zenésszel, most pedig talán élete szerepét kaphatta meg ezzel – szinte borítékolható, hogy még találkozunk vele jövőre a díjszezonban:)

    Ajánlatunk


    A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016