• Program


    Rocklegendák: B52, Janicsák István, Sipos Péter, Varga Miklós, Vikidál Gyula, Vörös István

    Rocklegendák: B52, Janicsák István, Sipos Péter, Varga Miklós, Vikidál Gyula, Vörös István

    2019. Április 14.-én 19 órakor a Kölcsey Központban ismét egy színpadon Vikidál Gyula és Varga Miklós.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. április 14. vasárnap, 19:00

    A Rocklegendák másik három Ikon társaságában érkeznek Debrecenbe, hiszen a koncerten fellép a Z’Zi Labor legendás énekese Janicsák István, az Irigy Hónaljmirigy rockere Sipos Peti és a Prognózis frontembere Vörös István.

    A koncerten a B52 zenekar kíséri a legendákat.
    Dobok: Pálmai Zoltán (P.Mobil, Hobó B.B., P Box, Beatrice, stb); Basszusgitár: Ács András (VM Band, Omen); Gitár: Szűcs Janó (KIB, Jessie Galante); Billentyűs hangszerek: Jankai Béla (Prognózis, Omega) Ének: Kálmán György (Dinamit, István a király, Vazul vére, Triász)

    A koncert egy felejthetetlen összefoglalója a majdnem öt évtizednyi karriereknek melyeket a Rocklegendák maguk mögött tudhatnak! Számos dal, melyek tőlük eredetiek, a személyiségükhöz szorosan köthetők ezen a koncerten, a leghitelesebb módon kerül előadásra. Számos slágert eredeti rockzenekari hangszereléssel hallhatunk, mely egyedivé és szinte megismételhetetlenné teszi az április 14.-i estét.

    Ajánlatunk


    Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

    Ajánló


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016