• Program


  Roma Soul koncert

  Roma Soul koncert

  A Roma Soul hitvallása szerint a zene nem csak hangok sokasága, hanem egy láthatatlan, de annál erősebb kapocs előadó és közönsége között, továbbá, hogy nincs különbség ember és ember között, függetlenül bőrszíntől és hovatartozástól. A Roma Soul felvállalt célja az is, hogy ápolja a népek közti kapcsolatot, hiszen cigány és nem cigány zenészek alkotnak itt valami maradandót.

  Roma Soul koncert

  Ezúttal sem csalódik, aki igazi örömzenélést vár a Roma Soul-tól augusztus végén. A 2012-es X-Faktor győztes Oláh Gergő ötletéből alakult zenekar ősi cigánydalok mellet, saját nótákkal és nemzetközileg ismert feldolgozásokkal érkezik a Városmajor színpadára. Dalaik mind hangzásban, mind megjelenésben egyedi stílust képviselnek, autentikus cigány zenét játszanak, modern, trendi grúvokkal, effektekkel ötvözve.

  A fiúk a szakmai köteléken túl erős baráti kapcsolatot is ápolnak, ami előadásaik pezsgő hangulatához további ízeket ad. Hátuk mögött több teltházas koncerttel a szakmabeliek biztatására és saját elhatározásból nemzetközi kapcsolatokat keresnek. Hitvallásuk szerint a zene nem csak hangok sokasága, hanem egy láthatatlan, de annál erősebb kapocs előadó és közönsége között, továbbá, hogy nincs különbség ember és ember között, függetlenül bőrszíntől és hovatartozástól. Ez az egyik oka annak, hogy előszeretettel bújtatnak modern köntösbe autentikus cigány dalokat, mindenki örömére. A Roma Soul felvállalt célja az is, hogy ápolja a népek közti kapcsolatot, amit a zenekar felállása is tükröz, hiszen cigány és nem cigány zenészek alkotnak itt valami maradandót.

  A zenekar tagjai:
  Oláh Gergő – ének
  Farkas István – ének, gitár
  Balogh László – gitár, vokál
  Molnár Tibor – beatbox, rap
  Havas Lajos – zongora
  Kovács Máté – percussion
  Farkas Izsák – hegedű

  Ajánló


  Az előadás egyszerre játszódik a jelenben és a jövőben; szól a nagyvárosok forgatagában…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016