• Program


    Roma Soul koncert

    Roma Soul koncert

    A Roma Soul hitvallása szerint a zene nem csak hangok sokasága, hanem egy láthatatlan, de annál erősebb kapocs előadó és közönsége között, továbbá, hogy nincs különbség ember és ember között, függetlenül bőrszíntől és hovatartozástól. A Roma Soul felvállalt célja az is, hogy ápolja a népek közti kapcsolatot, hiszen cigány és nem cigány zenészek alkotnak itt valami maradandót.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 30. vasárnap, 20:00

    Roma Soul koncert

    Ezúttal sem csalódik, aki igazi örömzenélést vár a Roma Soul-tól augusztus végén. A 2012-es X-Faktor győztes Oláh Gergő ötletéből alakult zenekar ősi cigánydalok mellet, saját nótákkal és nemzetközileg ismert feldolgozásokkal érkezik a Városmajor színpadára. Dalaik mind hangzásban, mind megjelenésben egyedi stílust képviselnek, autentikus cigány zenét játszanak, modern, trendi grúvokkal, effektekkel ötvözve.

    A fiúk a szakmai köteléken túl erős baráti kapcsolatot is ápolnak, ami előadásaik pezsgő hangulatához további ízeket ad. Hátuk mögött több teltházas koncerttel a szakmabeliek biztatására és saját elhatározásból nemzetközi kapcsolatokat keresnek. Hitvallásuk szerint a zene nem csak hangok sokasága, hanem egy láthatatlan, de annál erősebb kapocs előadó és közönsége között, továbbá, hogy nincs különbség ember és ember között, függetlenül bőrszíntől és hovatartozástól. Ez az egyik oka annak, hogy előszeretettel bújtatnak modern köntösbe autentikus cigány dalokat, mindenki örömére. A Roma Soul felvállalt célja az is, hogy ápolja a népek közti kapcsolatot, amit a zenekar felállása is tükröz, hiszen cigány és nem cigány zenészek alkotnak itt valami maradandót.

    A zenekar tagjai:
    Oláh Gergő – ének
    Farkas István – ének, gitár
    Balogh László – gitár, vokál
    Molnár Tibor – beatbox, rap
    Havas Lajos – zongora
    Kovács Máté – percussion
    Farkas Izsák – hegedű

    Ajánlatunk


    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    zenés party két részben

    Ajánló


    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016