• Program


    Rómeó és Júlia

    Rómeó és Júlia

    A Győri Filharmonikus Zenekar orosz zeneszerzők műveiből összeállított hangversenyét Csajkovszkij népszerű Rómeó és Júlia nyitányfantáziája indítja.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. február 1. szerda, 19:00

    Az Orosz Ötök markáns tehetségű tagja, a kémikusként is nagyhírű Alekszandr Borogyin befejezetlenül hagyta főművét, az Igor herceg című operát, amelynek szimfonikus hangversenyeken gyakran felhangzó betétszáma a szárnyaló melódiákban bővelkedő Polovec táncok. Minden idők talán legszebb, Shakespeare által halhatatlanná tett szerelmi története, a veronai szerelmesek tragikus históriája a 20. században is sokakat ihletett alkotásra. Bernstein musicalje és Nino Rota filmzenéje mellett a legismertebb feldolgozás minden bizonnyal Prokofjev zseniális balettje, amelyből a komponista három zenekari szvitet is összeállított: ezúttal az 1. és 2. szvit pompás tételeiből hallhatnak válogatást Berkes Kálmán vezényletével. 

    Műsor:

    P. I. Csajkovszkij: Rómeó és Júlia - nyitányfantázia

    A. Borogyin: Poloveci táncok az Igor herceg c. operából

    S. Prokofjev: Rómeó és Júlia, op. 64 - válogatás az 1. és 2. szvitből

    Vezényel: Berkes Kálmán

    Ajánlatunk


    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

    Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

    Ajánló


    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016