• Program


    Ronnie Wood - Isten tenyerén

    Ronnie Wood - Isten tenyerén

    Angol dokumentumfilm, 82 perc, 2019
    angol nyelven, magyar felirattal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 9. hétfő, 21:00

    Rendező: Mike Figgis

    Szereplők: Damian Hirst, Mick Jagger, Keith Richards, Imelda May, Rod Stewart

     

    Portréfilm a Rolling Stones legendás gitárosáról.

    Mike Figgis zenés dokumentumfilmje meghitt portrét állít a legendás Rolling Stones tag Ronnie Wood előtt, mint zenész, művész és túlélő. A film a hetvenes éveiben még mindig az élvonalba tartozó zenész karrierének szerény, észak-londoni kezdeteitől – ahol idősebb testvérei arra inspirálták, hogy rocksztárrá váljon –  az immár ötven éve tartó pályája csúcsáig jut el, amely a pop-rock olyan nagyságaival dolgozott, mint  a The Birds, Jeff Beck, The New Barbarians, Rod Stewart, The Faces és persze a The Rolling Stones.

    Ronnie végigkalauzol minket élete történetén – festő és zenész pályáján –, barátokat, zenésztársakat és festő kollégákat is megszólaltatva, mint Damian Hirst, Mick Jagger, Keith Richards, Imelda May vagy Rod Stewart.

    Ajánlatunk


    Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

    Ajánló


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016