• Program


    Royal Opera House Live - The Queen of Spades

    Royal Opera House Live - The Queen of Spades

    Január 22. Kedd 20.00
    Royal Opera House Live – The Queen of Spades (A pikk dáma)
    Élő közvetítés az Esernyősben az angliai premierrel azonos időpontban.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. január 22. kedd, 20:00

    Csajkovszkij felkavaró operájában a megszállottság és a természetfeletti erők is szerepet kapnak, miközben Hermann a szeretett nő és önpusztító szenvedélye között őrlődik. A Puskin novelláján alapuló mű új produkcióként érkezik a Royal Opera House színpadára. A cselekmény 1890-ben játszódik, épp abban az évben, amikor a darabot először bemutatták. Csajkovszkij ebbe a műbe beleírta saját történetét, a szereplők az ő elfojtott vágyainak adnak hangot. A főszereplő énekesek, Alekszandrej Antonenko és Eva-Maria Westbroek a Royal Opera kórusát vezetik, a karmester pedig Antonio Pappano, a Royal Opera zenei rendezője. Az előadás egy kreatív művész gyötrelmeit mutatja be a gótikus történetmesélés lebilincselő eszköztárán keresztül Stefan Herheim káprázatos rendezésében.

    Az előadás nyelve: orosz, angol felirattal
    Előadás hossza: 3 óra 30 perc, 1 szünettel
    Jegyár: 1.500 Ft

    Ajánlatunk


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    Ajánló


    Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016