• Program


    RUTKAI BORI BANDA: ZSEBTENGER

    RUTKAI BORI BANDA: ZSEBTENGER

    A Fonogram-díjas Rutkai Bori Banda zenekar negyedik, gyerekeknek szóló mesealbuma a Zsebtenger partján található Kukutyin városkába kalauzol el bennünket, ahol jó szomszédságban élnek a mesebeli és a valóságos lények.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 18. vasárnap, 16:00

    RUTKAI BORI BANDA: ZSEBTENGER
    lemez- és könyvbemutató koncert

    A Fonogram-díjas Rutkai Bori Banda zenekar negyedik, gyerekeknek szóló mesealbuma a Zsebtenger partján található Kukutyin városkába kalauzol el bennünket, ahol jó szomszédságban élnek a mesebeli és a valóságos lények. A Csudabogár felemás zoknikat tereget a teraszán, miközben Láthatósági Bácsi integet neki a piciklijéről. Macika a zenélő játszótérre igyekszik görkoriján, hogy le ne késse a vasárnapi
    pókpingpong bajnokságot. A palotából királyi lakodalmi menet táncol át a Szöcske Presszóba, és ott folytatódik tovább a mulatság a Palacsinta Pályaudvarról frissen érkezett utasokkal.

    Tavaszhívogató, nyárváró, vidám, játékos dalok ezek, amelyek éppúgy megtáncoltatják és elvarázsolják az egész családot, ahogy Boriék eddiginótái tették. Az idei évben újdonság, hogy a korábbi CD-s könyvek után a könyv és hanglemez külön-külön is kapható lesz, a mesékkel, játékokkal és Bori illusztrációival díszített könyv a Pagony Kiadó gondozásában jelenik majd meg.

    A koncerten számos vendégzenész és énekes barát közreműködik, illetve Bori festményeiből készült vetítés is kíséri a zenés bemutatót.

    Rutkai Bori – ének
    Darvas Kristóf – zongora
    Nemes Janó – basszusklarinét, szaxofon
    Szerető Dániel – basszusgitár
    Dudás Zsombor – dob

    Ajánlatunk


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016