• Program


    RUTKAI BORI BANDA - Zsebtenger

    RUTKAI BORI BANDA - Zsebtenger

    Vidám, nyári, játékos dalok, amelyek megtáncoltatják és elvarázsolják az egész családot.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 8. szombat, 11:00

    A Fonogram-díjas Rutkai Bori Banda zenekar a Zsebtenger partján található Kukutyin városkába kalauzol el bennünket, ahol jó szomszédságban élnek a mesebeli és a valóságos lények.

    A Csudabogár felemás zoknikat tereget a teraszán, miközben Láthatósági Bácsi integet neki a piciklijéről. Macika a zenélő játszótérre igyekszik görkoriján, hogy le ne késse a vasárnapi pókpingpong bajnokságot. A palotából királyi lakodalmi menet táncol át a Szöcske Presszóba, és ott folytatódik tovább a mulatság a Palacsinta Pályaudvarról frissen érkezett utasokkal.

    Ajánlatunk


    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

    Ajánló


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016