• Program


    SÁGI SZILÁRD online előadása
    2

    SÁGI SZILÁRD online előadása

    Sági Szilárd Kispesten élő gasztrokibic. A népszerűséget számára a televíziós sorozat, a Hal a tortán gasztro-reality hozta meg, amelynek keretében a műsorban részvevő ismert embereknek adott tanácsokat.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    TALÁLKOZÁSOK SÁGI SZILÁRDDAL, A KISPESTI GASZTROKIBICCEL

    Fortélyok, tanácsok, fogások nem csak konyhatündéreknek

    Játsszunk, főzzünk, okosan!
    ONLINE!  SÁGI SZILÁRD gasztrokibic online előadása

    Karácsonykor is egészségesen

    Ünnepi fogások ízletesen, mégis egészségesen
    A novemberi Márton-napi családi kvíz eredményhirdetésére online kerül sor.

    Sági Szilárd Kispesten élő gasztrokibic. A népszerűséget számára a televíziós sorozat, a Hal a tortán gasztro-reality hozta meg, amelynek keretében a műsorban részvevő ismert embereknek adott tanácsokat. Egy másik tévécsatornán főzőshowban, majd a Kétszersült c. gasztromagazinban is láthattuk, de találkozhattunk már vele XIX. kerületi főzős rendezvények is. Sági Szilárd előadásainak keretében egy kis bepillantást enged életébe, főzőtudományába. Az egyes találkozások alkalmaira várjuk az online térbe a családokat, férfiakat, nőket, felnőtteket és gyermekeket egyaránt. Játsszunk, főzzünk, okosan!

    Karácsonyhoz közeledve az ünnepi menükről esik szó, az előadáson hallhatunk trükkökről, tanácsokról, egészséges ételekről.

    Ajánlatunk


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

    Ajánló


    Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016