• Program


    Sárkánytojás

    Sárkánytojás

    Regős János újabb kalandját izgulhatják és játszhatják végig az óvodás, kisiskolás gyerekek.
    Sok énekléssel, bolondozással és főleg interakcióval térnek vissza a már jól ismert figurák: a Király, a Királylány, a Banya, a Sárkány és persze János és a Mesemanók.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. március 1. péntek, 15:00

    Janik László: Sárkánytojás
    interaktív bábos mese egy részben

    Kicsi láda nagy a füle
    Mi van benne? Kiderül-e?

    Regős János újabb kalandját izgulhatják és játszhatják végig az óvodás, kisiskolás gyerekek.

    Sárkányölő Krisztián története után ismét sárkányos mederben folyik a játék. XIII., azaz Zokogó Zsigmond ezúttal egy ládikát kap ajándékba, amit sajnos nem tud kinyitni. Ismét Regős János segítségét kéri, ám a ravasz mesemondó a gyerekekre hagyja a munka nehezét.

    Sok énekléssel, bolondozással és főleg interakcióval térnek vissza a már jól ismert figurák: a Király, a Királylány, a Banya, a Sárkány és persze János és a Mesemanók. A vidám, zenés - bábos játék egy órában nyújt felejthetetlen szórakozást a kicsiknek, mely során megtanulhatják, hogyan nyílik ki a zeneláda, mitől kel ki egy sárkánytojás, és hogyan lehet elaltatni egy rakoncátlan sárkányfiókát?!

    Szereplők:
    Haik Viktória
    Széll Attila
    Janik László

    Ajánlatunk


    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

    1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Ajánló


    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016