• Program


    Sasvári Sándor koncert

    Sasvári Sándor koncert

    A koncert repertoárjában Sasvári Sándor eddigi pályafutásának legjobb, legnépszerűbb szerepei mellett, kedvenc dalait is elénekli.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 13. vasárnap, 16:00

    Sasvári Sándor, Jászai Mari-díjas, Príma-díjas, eMeRTon-díjas színművész, musical énekes, díjugrató

    Pályafutását énekesként és basszusgitárosként kezdte.

    A Rock Színház megalakulásától vezető színésze volt a társulatnak, számos jelentős előadás fűződik nevéhez. 1991-ben az Év musical énekesének választották, majd 1993-ban a Magyar Rádió eMeRton díjjal tüntette ki. Az angolul és németül remekül beszélő színész Ausztriában, Németországban , Svájcban és Luxemburgban is vendégszerepelt, ahol Che Guevaraként egész Európa megismerhette. Számos film főszereplője és jó néhány hanghordozó tulajdonosa.

    A koncert repertoárjában Sasvári Sándor eddigi pályafutásának legjobb, legnépszerűbb szerepei mellett, kedvenc dalait is elénekli.

    Ajánlatunk


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Ajánló


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016