• Program


    Sebastian Seidel: Hamlet for You

    Sebastian Seidel: Hamlet for You

    A Werk Akadémia színházi menedzser hallgatóinak vizsgaelőadása  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. június 29. szerda, 19:01

    Sebastian Seidel: Hamlet for You

    Két fiatal színész túlvállalja magát, mikor a világirodalom gyöngyszemét saját erőből akarja színpadra vinni. Ennek ellenére eljátsszák a darabot, melyben természetesen minden félresikerül és új értelmezést nyer. Ha csak legalább azt eldöntötték volna előre, ki mely szerepeket játssza! Nagy fantáziával és improvizációs tehetséggel, valamint a közönség aktív közreműködésével végül sikerül létrehozni a előadást, melyben a komikum mellett Shakespeare-ről és a korabeli színházról is megtudunk ezt-azt. A végén mindenesetre mindenki halott, akinek a Hamletben meg kell halnia, de előtte Johannes még megkapja a lehetőséget, hogy musicalénekesként debütáljon. Az élet nagy kérdéseiről van szó: lenni vagy nem lenni, énekelni vagy nem énekelni, sírni vagy nevetni, Pepsi vagy Coca Cola. A többi néma csend.

    A Werk Akadémia már sok éve olyan űrt hivatott betölteni a kultúrában, aminek köszönhetően egyre több menedzser-szemléletű szakember tudja segíteni művészeti projektek létrejöttét és társulatok sikeres működését.

    Alkotók:
    Friedrich: Koroknai Sándor
    Johannes: Kazári András
    Rendező: Szarka János

    Premier: 2022. június 29. 19:00, Eötvös10 Kamaraterem

    Ajánlatunk


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Ajánló


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Urbán András: A hallgatás poétikája a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka a Kultúrbrigád szervezésében

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016