• Program


    Shirley Valentine
    6

    Shirley Valentine

    Mrs. Bradshaw, született Shirley Valentine, a középkorú, elhanyagolt liverpooli háziasszony, évtizedek óta teljesen mindegy, hogy a férjéhez vagy a falhoz beszél, a hatás ugyanaz. Épp ezért dönt úgy: a falat választja. Egy szép napon, egy hirtelen impulzusnak engedve igent mond a nagy álomra, és elutazik Görögországba..

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. május 11. szerda, 19:30

    Willy Russel: Shirley Valentine
    Monodráma egy életre szóló kalandról
    Előadás hossza: 2 óra 5 perc, egy szünettel

    Van élet negyven felett… legalábbis hosszas vívódás után erre a megállapításra jut Mrs. Bradshaw, született Shirley Valentine, a középkorú, elhanyagolt liverpooli háziasszony. Évtizedek óta teljesen mindegy, hogy a férjéhez vagy a falhoz beszél, a hatás ugyanaz. Épp ezért dönt úgy: a falat választja. Egy szép napon, egy hirtelen impulzusnak engedve igent mond a nagy álomra, és elutazik Görögországba, ahol izgalmas belső utazásra indulunk főhősünk kalauzolásával a nap, a bor és a tenger hazájában…

    Szereplő
    Shirley Valentine.............. Vándor Éva

    Alkotók
    RENDEZŐ: Cserje Zsuzsa
    Fordította: Julián Rita
    Jelmez: Cserje Zsuzsa - Vándor Éva
    Ügyelő: Balázs László - Pethő Dávid

    Jogtulajdonos
    Willy Russel engedélyét a Negus-Fancey Agents Limited (London) és a Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség kft. közvetítette.

    Bemutató: 2016. október 11.

    Ajánlatunk


    Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.

    Ajánló


    Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így…

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016