• Program


    Simon utolsó élete

    Simon utolsó élete

    Simon 8 éves árva kisfiú. Az az álma, hogy találjon egy családot, amelyik befogadja. De Simon más, mint a többi gyerek, mert egy titkos képességgel rendelkezik: fel tudja venni minden ember külsejét, akit valaha megérintett... És te ki lennél, ha át tudnál változni?

    Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. február 3. csütörtök, 18:30

    Simon utolsó élete| Francia dráma, 2019, 95' | R.: Léo Karmann | Sz.: Benjamin Voisin, Martin Karmann | Francia nyelven, magyar felirattal

    "Ez a film üdvözlendő friss levegőt jelent a francia fantasy filmek sorában." - 20 Minutes


    La dernière vie de Simon |
    Drame français, 2019, 103’ | Réalisateur : Léo Karmann | Avec Benjamin Voisin, Martin Karmann |Français, sous-titré hongrois

    Simon a 8 ans, il est orphelin. Son rêve est de trouver une famille prête à l’accueillir. Mais Simon n’est pas un enfant comme les autres, il a un pouvoir secret : il est capable de prendre l’apparence de chaque personne qu’il a déjà touchée… Et vous, qui seriez-vous si vous pouviez vous transformer ?

    « Ce film souffle un vent de nouveauté bienvenu sur le cinéma fantastique français. » – 20 minutes

    Ajánlatunk


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    vígjáték két részben

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Ajánló


    1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre,…

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016