• Program


    Simply Quartet - Négyszer négyes

    Simply Quartet - Négyszer négyes

    A három különböző nemzet muzsikusaiból alakult Simply Quartet a fiatal generáció egyik legígéretesebb vonósnégyese, az együttes tagjai Kínából, Norvégiából és Ausztriából származnak. Közösen vallják azt a kínai bölcseletből eredő elgondolást, mely szerint a legnagyobb teljességben az ellentétes dolgok kölcsönösen függenek egymástól.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. február 11. péntek, 19:00

    Mozart: 19. (C-dúr) vonósnégyes, K. 465 („Disszonancia”)
    Bartók: 6. vonósnégyes, BB 119
    Dvořák: 14. (Asz-dúr) vonósnégyes, op. 105

    Simply Quartet: Danfeng Shen, Antonia Rankersberger (hegedű), Xiang Lu (brácsa), Ivan Valentin Hollup Roald (cselló)

    A három különböző nemzet muzsikusaiból alakult Simply Quartet a fiatal generáció egyik legígéretesebb vonósnégyese, az együttes tagjai Kínából, Norvégiából és Ausztriából származnak. Közösen vallják azt a kínai bölcseletből eredő elgondolást, mely szerint a legnagyobb teljességben az ellentétes dolgok kölcsönösen függenek egymástól. Ebből a világképből kiindulva kombinálják a komplexitást és az egyszerűséget. Így vallottak művészi hitvallásukról: „Négy különböző egyéniségként törekszünk arra, hogy megteremtsük a vonósnégyes, a kamarazene királyi műfajának egységét”. Úgy tűnik, hogy szándékaikat siker kíséri, hiszen az elmúlt néhány évben olyan neves kamaraversenyeken arattak sikereket, mint amilyen a koppenhágai Carl Nielsen Nemzetközi Kamarazenei Verseny, a Quatuor á Bordeaux Verseny, a grazi Franz Schubert Nemzetközi Kamarazenei Verseny és a bécsi Joseph Haydn Kamarazenei Verseny.

    RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

    Ajánlatunk


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Ajánló


    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

    Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016