• Program


  Simply the best / Horgas Eszter – Falusi Mariann és a ClassJazz Band koncertje

  Simply the best / Horgas Eszter – Falusi Mariann és a ClassJazz Band koncertje

  Horgas Eszter és Falusi Mariann visszatérő fellépői a Városmajori Szabadtéri Színpadnak. A karantént követően a két művésznő úgy gondolta, hogy egy igazi szórakoztató „buli koncerttel’ lepik meg a közönséget és egy nagyszabású showműsorral lépnek fel 2021 nyarán a városmajori színpadon. Ezen az estén világslágerek hangzanak majd el a ClassJazz Band együttes muzsikusainak a kíséretében.  több

  Horgas Eszter és Falusi Mariann visszatérő fellépői a Városmajori Szabadtéri Színpadnak. A karantént követően a két művésznő úgy gondolta, hogy egy igazi szórakoztató „buli koncerttel’ lepik meg a közönséget és egy nagyszabású showműsorral lépnek fel 2021 nyarán a városmajori színpadon. Ezen az estén világslágerek hangzanak majd el a ClassJazz Band együttes muzsikusainak a kíséretében. Az együttes tagjai a nemzetközi és hazai zenei élet legkiválóbb hangszeres zenészei: Kaszás Péter, Hárs Viktor, Dajka Krisztián, Révész Richárd, és Pusztai Csaba.

  Az örömzenei koncerten Tina Turner Simply the best slágere mellett, Simon and Garfunkel, Leonard Cohen, Madonna és Astor Piazzolla dalaiból hallhatnak a nézők egy rendkívül változatos és minőségi válogatást.

  Horgas Eszter Artisjus-díjas, a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett fuvolaművész, aki tavaly júniusban kiemelkedő művészi pályafutásáért, sikeres előadói tevékenységéért, elkötelezett pedagógusi munkájáért a Budapest díszpolgára címet is elnyerte. Pályafutása során a számtalan DVD és televíziós felvétel mellett 26 CD albuma jelent meg, továbbá egy saját könyvet is kiadott.

  A Grammy-díjas amerikai gitárossal, Al Di Meolával készített lemeze, az Ő és Carmen kiemelkedő siker lett, két hét leforgása alatt vált platinalemezzé. A művésznő minden évben új bemutatókkal lepi meg közönségét műfaji határok nélkül.

  Falusi Mariann a hazai zenei élet egyik legismertebb művésze, aki rendszeres vendége a könnyűzenei koncerteknek. A zenei élet olyan nagyjaival dolgozott már együtt, mint Presszer Gábor, Lovasi András vagy Sárik Péter, de gyakran láthatjuk őt színházi szerepekben is, legutóbb a Menopauza című előadás egyik szereplőjeként.

  Műsoridő: 90 perc

  Ajánló


  A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016