• Program


    Sírig tartsd a Sade!

    Sírig tartsd a Sade!

    “De Sade úr csak azt művelte, amit az egész világ.” Marquis de Sade

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 26. vasárnap, 19:30

    “…Amikor 1775-ben “a megrontott kislányok” ügyében vádat emeltek ellene, Sade ismét Itáliába menekült, de titokban visszatért La Coste-ba, az egyik lányt pedig a nagybátyjánál rejtette el. A “kislányok” ügyét soha nem nyomozták ki alaposan, és bár néhány napvilágra került részlet emlékeztet a Szodoma százhúsz napja (1785) egyes epizódjaira, tudomásunk szerint az orgiáknak nem volt halálos áldozata…” (Kovács Ilona: Marquis de Sade - Börtönévek)

    “De Sade úr csak azt művelte, amit az egész világ.” Marquis de Sade

    Marquis de Sade: Zeck Juli
    Rendezte: Kovács András

    Zeck Juli
    2005-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Négy évet töltött a Vígszínház társulatában, majd a Kecskeméti Katona József Színház tagja volt 2009-től 2012-ig. Négy év szabadúszás után 2016-tól 2019-ig a Csokonai Színház tagja. Jelenleg szabadúszóként dolgozik.

    Kovács András
    Színész,Mensáros László-díjas, 2017-ben végzett a Kaposvári Egyetemen,két évig a Csokonai Színház tagja, jelenleg szabadúszó. 2018 óta a Magyar Művészeti Akadémia ösztöndíjasa.

    A Koan Színházi Transzfer előadása.
    Támogatónk: SÍN Művészeti Központ

    Ajánlatunk


    Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a nézőhöz, betekintést enged abba a világba, amibe sokáig csak maga Turing léphetett be.

    A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Ajánló


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016