• Program


    Slam&vers- Bánóczi Bea és Izsó Zita estje

    Slam&vers- Bánóczi Bea és Izsó Zita estje

    Az eseményen a kapcsolódó témák, képek és egyéb motívumok kötik össze az elhangzó szövegeket, amik így sajátos párbeszédbe lépnek. Ezen az esten a slam és a versek nem csak jól megférnek együtt, hanem egymásból és egymásra építkeznek. A párbeszéd ritmusát a zene adja meg, ami tovább erősíti a szövegek atmoszféráját.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. október 16. szerda, 18:00

    Bánóczi Bea
    1994-ben született Miskolcon, a gimi elvégzése óta Pesten él. Az ELTE pszichológia szakán végzett, 2017 óta dolgozik gyermekpszichológusként, és jelenleg gyermekklinikai szakpszichológusnak tanul. Kiskora óta érdekli az irodalom és a versek, az elmúlt években több folyóiratban publikált. 2015 nyarán kezdett el slammelni, ez azóta a legfontosabb hobbijává nőtte ki magát.

    Izsó Zita
    1986-ban született Budapesten. Költő, műfordító. Legutóbbi verseskötete  2018 őszén jelent meg Éjszakai földet érés címmel a Scolar Kiadó gondozásában. A FISZ-Kalligram Horizontok Világirodalmi Sorozat, az Üveghegy gyerekirodalmi oldal és a Pannon Tükör folyóirat egyik szerkesztője.

    Zene: Hoppál Mihály Basspoetry

    Ajánlatunk


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

    Ajánló


    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

    Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016