• Program


    Sleeping Beauty – Work B***h!

    Sleeping Beauty – Work B***h!

    Nyko Piscopo, olasz koreográfus és táncművész ezúttal egy könnyed, játékos formába bújtatott, ám nagyon is aktuális témát / kérdést feszegető darabbal látogat el hozzánk. Sleeping Beauty – Work B***h! című darabja egy humorral teli előadás a művészek korántsem stressz- és izzadságmentes munkafolyamatairól, LGBT utalásokkal megspékelve.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. október 6. szerda, 19:00

    Nyko Piscopo, olasz koreográfus és táncművész ezúttal egy könnyed, játékos formába bújtatott, ám nagyon is aktuális témát / kérdést feszegető darabbal látogat el hozzánk. Sleeping Beauty – Work B***h! című darabja egy humorral teli előadás a művészek korántsem stressz- és izzadságmentes munkafolyamatairól, LGBT utalásokkal megspékelve.

     

    Koreográfia: Nyko Piscopo
    Asszisztens: Kikka Piscopo, Monica Cristiano
    Zene: P.I. Tchaikovsky, Dua Lipa, Billy More
    Jelmez: Sonia Di Sarno
    Fény: Nyko Piscopo
    El
    őadók: Eleonora Greco, Leopold Guadagno, Francesco Russo, Nicolas Grimaldi Capitello, Roberta Zavino

     

    Az előadást a Bakelit aktív nézői csoportja, a qARTisans csoport választása alapján került meghívásra. A qARTisans csoport a Kreatív Európa Program által támogatott Be SpectACTive projekt keretei között működik. Az előadás az NKA támogatásával került meghívásra.

     

    Felnőtt jegy: 2.000 Ft
    Támogatói jegy: 4.000 Ft
    Kedvezményes jegy IX. és XX. kerületi lakosoknak és pedagógusnak: 1.800 Ft
    Diák/nyugdíjas/fogyatékkal élők és kísérőiknek szóló jegy: 1.200 Ft

    Ajánlatunk


    Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Ajánló


    Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

    Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016