• Program


    Somló Dávid - Vass Imre: Drohnentanz

    Somló Dávid - Vass Imre: Drohnentanz

    A herék életük nagy részét a heregyülekezőn töltik. Mit csinálnak, ha nem sikerül az anyák fejét elcsavarniuk? Vannak olyan egyedek, akik sorsuktól szabadulnának, akiknek nemcsak a szexen jár az esze? Nem őrülnek meg, hogy folyamatosan drónzenét hallgatnak? Hallottak-e John Cage-ről és a 20ik század csendjéről? Lázadnak-e sorsuk és a méhtársadalom ellen?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 30. péntek, 19:00

    DROHNENTANZ \ Herék tánca

    A herék (hím méhek) egyetlen feladata az anyák megtermékenyítése. Családról családra járva is csak minden ezredik herének sikerül reprezentálnia magát a következő nemzedék génkészletében. A párzás 1-5 másodpercig tart, dolga végeztével a here minden esetben elpusztul. Az életcéljukat nem betöltő herék legkésőbb a hereűzés alkalmával otthontalanná válnak, halálra fagynak vagy éhen halnak.

    A drónok (herék) tánca a felderítő méhekével ellentétben nem bír iránnyal sem jelentéssel, önmagáért való, egyben sorsuktól való megszabadulásuknak kulcsa.

    Koncepció: Somló Dávid, Vass Imre
    Előadók: Marcio Kerber Canabarro, Horváth Máté, Kelemen Patrik, Somló Dávid, Vass Imre

    Produkciós partner: Katlan Csoport
    Támogatók: Műhely Alapítvány, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alap, Trafó, AQB
    Külön köszönet: Kovács Andrea - Let it Be! Art agency, Erdődi Katalin

    Időtartam: 35 perc
    Előadásonként maximum 20 néző vehet részt. Az online jegyvásárlás ezért erősen ajánlott!

    Ajánlatunk


    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

    Ajánló


    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016