• Program


    Soós Kati stílustanácsadó: Kívül-belül vonzón!

    Soós Kati stílustanácsadó: Kívül-belül vonzón!

    November 5-én, kedden 18 órától, SOÓS KATALIN szín- és stílustanácsadó, a Kívül-Belül Vonzó honlap tulajdonosa lesz a KMO Művelődési Ház vendége, Kívül-belül vonzón! című előadásával.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. november 5. kedd, 18:00

    Kati humorosan ad tanácsokat nőknek és férfiaknak egyaránt viselkedéskultúra, valamint öltözködés tekintetében. A szakember először az idei Kispesti Üzleti Találkozó előadója volt, de megnyerő tanácsai olyan nagy sikert arattak, hogy a látogatók és a szervezők ugyanarra a gondolatra jutottak, miszerint további tanácsokat hallgatnának tőle. Ezért kértük, a nagyobb nyilvánosság előtt beszéljen arról, miként öltözködjünk helyesen, milyen sminket tegyünk fel hétköznapra, vagy ünnepi eseményhez, mihez mit vegyünk fel és milyen alkalmakkor, hogyan viselkedjünk helyesen, milyen ruhát hordjunk a mindennapokban, vagy színházban. Arról is kaptunk és bizonyára most is kapunk képet, milyen amikor kihívóan viselkedik egy nő….
    A fotókkal illusztrált előadás középiskolás diákoknak, fiatal és idősebb felnőtteknek egyaránt ajánlott!

    Helyfoglalás érkezési sorrendben!

    Ajánlatunk


    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Ajánló


    Liliom, a „szerethető csirkefogó”. Liliom, a „külvárosi hintáslegény”. Liliom, a „kallódó életművész”. A „proletár”. Az „áldozat”. Az „asszonyverő”... Molnár Ferenc…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016