• Program


    Sose halunk meg

    Sose halunk meg

    magyar játékfilm, 95 perc, 1992
    magyar nyelven

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 22. szombat, 20:00

    Rendező: Koltai Róbert

    Forgatókönyvíró: Nógrádi Gábor, Koltai Róbert 
    Operatőr: Halász Gábor 
    Zene: Dés László

    Szereplők: Koltai Róbert, Szabados Mihály, Máté Gábor, Jordán Tamás, Kathleen Gati, Lukáts Andor, Blaskó Péter, Pogány Judit

     

    A magyar filmtörténet egyik feledhetetlen főhőse a csupaszív, talpraesett vállfaárus, aki maga volt az élet hercege. A hatvanas „boldog békeévekben” csak fölkapta unokaöccsét, vitte vásárba, lóversenyekre, megismertette vele a szabadság, a nők, az élet ízeit. Ahol megjelent ruganyos nadrágtartójában, jellegzetes szemüvegében, minden női szívet meghódított, és fogytak a vállfák. ‒ Koltai Róbert legendás kultfilmje a rendszerváltó időszak legsikeresebb filmje volt.

    Forgalmazó: Nemzeti Filmintézet – Filmarchívum

     

    Ajánlatunk


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

    Ajánló


    Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016