• Program


  Soso Lakatos Quartet

  Soso Lakatos Quartet

  A kirobbanóan tehetséges, fiatal altszaxofonos Soso Lakatos Sándor 12 éves kora óta játszik a nyilvánosság előtt.  több

  Black Birds nevű első zenekara után a következő, az akkor 14-16 éves fiatalokból álló Next Generation zenekarral már komoly sikereket ért el, így például a Getxo nemzetközi jazz fesztiválon harmadik helyezést ért el a csapat, de felléptek a londoni Spitz-ben és a 606 Clubban is. Soso itthon már élvonalbeli zenészekkel játszott, amikor 20 évesen elment Amszterdamba tanulni, ahol olyan világhírű amerikai zenészek mesterkurzusain vett részt, mint Miguel Zenon, Branford Marsalis, Gerard Presencer, vagy Brad Mehldau. Kiemelkedő tanulmányainak köszönhetően Huygens-ösztöndíjas lett, s mindeközben Hollandia és Európa számos neves klubjában is fellépett. Az Amszterdamban töltött hét év során, saját fogalmazása szerint új kapuk és világok nyiltak meg számára és úgy zenészként, mint emberként nagyon sok tapasztalatot szerzett.

  Hazatérése óta csiszolt, intelligens, roppant ötletes játékával számos zenekarban és projektben gazdagítja a hazai jazz palettát, mint pldául a Bágyi Balázs New Quartet, a Tzumo Exclusive, vagy a Barcza Horváth József vezette Bart’z eColony Band. Saját kvartettjét hosszabb ideje vezeti, a jelenlegi egészen friss felállást a fiatal hazai jazznemzedék krémje alkotja.

  Közreműködik:

  Soso Lakatos Sándor - szaxofon
  Tzumo Árpád - zongora
  Oláh Péter - nagybőgő
  Gyárfás Attila - dob

  Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
  Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
  Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
  Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
  Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

  Telefon
  +36 1 216 7894

  Ajánló


  A Felnőtt jegy 14 éven felüliek belépését biztosítja. Egyre közeledik az ország egyik…

  Miért járnak az emberek Zorán-koncertre? Miért szeretnék oly sokan legalább évente egyszer színpadon…

  Várunk a Minimax Gyerekhajó fedélzetére! Koncertek és sok érdekes program vár rád.  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016