• Program


    Spanyol Filmhét 2021 - Ane

    Spanyol Filmhét 2021 - Ane

    Ane
    spanyol dráma, 100 perc, 2020
    baszk nyelven, spanyol és magyar felirattal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. október 31. vasárnap, 20:00

    Rendező: David Pérez Sañudo
    Szereplők: Patricia López Arnaiz, Jone Laspiur, Mikel Losada

     

    Baszkföld, Vitoria, 2009. Lide fiatal nő, aki a szuperexpressz építésén dolgozik biztonsági őrként. Amikor zavargások törek ki a környékbeli kilakoltatások miatt, és rájön, hogy tizenéves lánya, Ane nem töltötte otthon az éjszakát. az asszony megrémül. Volt férjével kezd kutatni a lány után. De ahogy egyre közelebb kerül Ane világához, rá kell döbbennie, hogy egy ismeretlennel élt egy fedél alatt. A feszültséggel teli, dráma és thriller határán mozogó elsőfilm mindjárt három Goya-díjat is hozott alkotóinak, köztük a legjobb női főszereplő díját Patricia López Arnaiznak.

    Tovább a Spanyol Filmhét teljes programjához >>

    Ajánlatunk


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016