• Program


    Spanyol Filmhét 2021 - Benidormban havazik

    Spanyol Filmhét 2021 - Benidormban havazik

    Nieva en Benidorm
    spanyol dráma / thriller, 117 perc, 2020
    angol nyelven, spanyol és magyar felirattal
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. október 29. péntek, 20:00

    Rendező: Isabel Coixet
    Szereplők: Timothy Spall, Sarita Choudhury, Carmen Machi

     

    Peter Riordan magányos, rigolyás ember, a szokásai rabja, a meteorológiai jelenségek megszállottja. Miután korkedvezménnyel nyugdíjba vonul a manchesteri bankból, ahol egész életében dolgozott, úgy dönt, hogy meglátogatja Benidormban (Valenciában) élő testvérét, Danielt. A városba érkezve tudja meg, hogy Danielnek, aki egy varietéklub tulajdonosa, nyoma veszett. A klubban dolgozik egy rejtélyes nő, aki mély benyomást tesz a Peterre. Együtt próbálják meg kideríteni, mi történt Daniellel. Egy rendőrnő is segítségükre lesz, aki megszállottan vallja, hogy az ötvenes években Sylvia Plath Benidormban élt.

    Isabel Coixet a kortárs spanyol film egyik legmarkánsabb rendezője, aki lassan két évtizede forgat nemzetközi sztárokkal. Ezúttal Timothy Spallre, Mike Leigh egyik kedvenc színészére osztotta a főszerepet. A filmet a legjobb rendezés Goya-díjára jelölték 2021-ben.

    Tovább a Spanyol Filmhét teljes programjához >>

    Ajánlatunk


    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

    Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

    Ajánló


    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016