• Program


    Spanyol Filmhét 2021 - Normális világ

    Spanyol Filmhét 2021 - Normális világ

    Un mundo normal
    spanyol romantikus kalandfilm, 103 perc, 2020
    spanyol nyelven, magyar felirattal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. október 31. vasárnap, 16:00

    Rendező: Achero Mañas
    Szereplők: Ernesto Alterio, Ruth Diaz, Gala Amyach

     

    A fekete humorral, road movie és kalandfilm elemekkel átitatott emberközeli dráma főhőse Ernesto, a különc madridi színházrendező, aki életközepi válsággal küzd. Amikor anyja halálhírét kapja, a temető felé vezető úton ellopja a koporsót, hogy a holttestet az asszony kívánságának megfelelően az óceánba dobja. Ernesto lánya, aki már belefáradt apja őrültségeibe, azzal a szándékkal csatlakozik hozzá, hogy jobb belátásra bírja. Az út során azonban rá kell jönnie, hogy az apja nem őrült, és az embernek hűnek kell maradnia önmagához még akkor is, ha a többség véleményével találja szemben magát.

    Forgalmazó: Pannonia Entertainment

    Tovább a Spanyol Filmhét teljes programjához >>

    Ajánlatunk


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024. május 24-i koncertünkre a Zeneakadémián néhány óra alatt elkeltek a jegyek, és mivel sokan lemaradtak a lehetőségről, ezért úgy döntöttünk, megismételjük a koncertet másnap, május 25-én, 19:00 órakor az Erkel Színházban!

    Ajánló


    A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016