• Program


  Spanyol Királyi Lovasiskola - Andalúz Fiesta
  2

  Spanyol Királyi Lovasiskola - Andalúz Fiesta

  Az Auditórium Hungaricum bemutatja a Spanyol Királyi Lovasiskola főszereplésével Andalúz Fiesta című lovas színházi előadását.

   több

  A tavalyi két teltházas Monarchia Keringő lovas gála után, idén decemberben Spanyolország legjobb lovasai, az andalúziai Spanyol Királyi Lovasiskola tagjai látogatnak el Budapestre, káprázatos bemutatójukkal. 


  Az Andalúz Fiesta főszereplői nem csak a lovak és lovasai, hanem a flamenco tánc is. A spanyol lovasok a világon egyedülálló módon flamenco táncosnőkkel közösen tartják bemutatójukat.

  A Fiestához világhírű operaénekesnőnk, a Kossuth-díjas Miklósa Erika is csatlakozik, aki Carmenként, lóháton jelenik meg a különleges színházi előadásban. Partnere a szintén Kossuth-díjas Kiss B. Atilla. 

  Az előadásban 50 ló és lovasaik, valamint az őket kísérő táncosok lépnek színpadra, december 2-án és 3-án a Budapest Papp László Sportarénában.
  A fellépőket és az énekeseket szimfonikus zenekar kíséri, vezényel Déri András.

  A produkció a szépséges spanyol lovak, a fülbemászó zene és a világsztár énekesek mellett, olyan különlegességekkel is szolgál, mint az Aréna légterében lebegő flamenco táncosok.

  A lovasszínházi előadás magyar fellépői között láthatjuk a Koltai Polett vezette 8 gyönyörű fekete paripával bemutatott dámalovas karusszelt és a Szegedi Gábor világbajnok fogathajtó által vezetett négylovas hintót.

  Bizet: Carmenjének megelevenedő operaképeiben Escamillo-t, a legyőzhetetlen torreádort Bakonyi Marcell és Szegedi Csaba énekli.

  A kétrészes előadás rendezője: Meskó Zsolt

  Andalúz Fiesta a spanyol király lovasaival és Miklósa Erikával december 2-án és 3-án az Arénában.
  Találkozzunk a Fiestán! Ollé!

  Ajánló


  Suttogók december 1-én és 2-án az Aréna színpadán. Legyen részese a csodának.

  Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban műsorunkban egy varázslatos történetet mesélünk el, mindezt…

  Szerző: NEIL SIMON Fordította: ÖRKÉNY ISTVÁN komédia Neil Simonról minden túlzás nélkül elmondható,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016