• Program


    Speedzone Autósmozi - Taxi (1998)

    Speedzone Autósmozi - Taxi (1998)

    Újra Speedzone autósmozi a Ring autósmoziban!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 5. péntek, 21:30

    Ezen a nyáron már negyedik alkalommal találkozhatunk a Speedzone autósmoziban! 

     

    A múltkori rekord látogatószám ismét megerősített bennünket abban, hogy folytatni kell azt amit megálmodtunk! Több mint 350-en voltatok ott! Köszönjük, hogy ilyenek vagytok, és velünk vagytok!

     

    Az augusztusi mozi az ezredforduló egyik nagy autós klasszikusa az 1998-ban Luc Besson forgatókönyvéből készült TAXI című akció vígjáték, ami újra feltette a térképre az olyan "újkori" francia autós akciófilmeket, mint a Wasabi, vagy a Szállító vagy az azóta már öt epizódot is megélt újabb TAXI filmek sora. 

     

    A film egy olyan fiatalról szól aki "csillagszemű juhászként" egy marseillei autószerelő műhelyben lakik, és robogós pizzafutárként éli az életét, miközben nagy álmát valóra váltva reszelgeti a korszak egyik legjobban sikerült nagy Peugeotját a 406-ost, hogy nap mint nap áthágva a közlekedési szabályokat viharos gyomorműködésre bírja az utasait. Ez akár még egy átlagos csütötök délelőtti történet is lehetne, ha nem szól bele ebbe a szerelem, a tábornoki rangban szolgáló leendő após, a jószándékú de kicsit ügyefogyott rendőr és barom főnöke, aki egy Mercedest vezető bankrabló bandát követ. Rengeteg, bonyodalom és autós üldözés után lakat kerül a tolvajokra, és a korábban említett "csillagszemű juhász" elnyeri méltó jutalmát és versenyezhet, de kicsi üröm az örömben az, hogy ezt a nem különösebben kedvelt Francia Rendőrség színeiben teheti meg!  

     

    Ha kíváncsiak vagytok a múlt század 80-as 90-es éveinek francia autóira, furcsa vonzalmat ereztek az ezüstösen piros Mercedes-Benz 500E-k iránt, vagy esetleg egy Dallara F396 dobogtatja meg a szíveteket, akkor ott a helyetek újra velünk augusztus 5-én  pénteken este, és ugyan úgy mint a korábbi vetítések elött, most is beszélgethetünk egy jót közösen a büfénél és megnézhetjük a parkolóban álló gépeket is.

     

    A belépti díj most is 1990 Ft, a maximális látogatószám 400 fő (figyelem, nem autó, hanem személy), és csak elővételben megváltott jeggyel lehet belépni a mozi területére!

     

    Kapunyitás 18:30-tól, filmvetítés kezdete 21:30, addig bandázás, kötetlen beszélgetés és chill a büfénél. 

     

    Gyertek, nézzük együtt a zseniális Akhenaton zenéjére Marseille utcáin száguldó gépeket!

     

    A film 12 éves kor alatt nem ajánlott!

    Ajánlatunk


    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Ajánló


    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016