• Program


    SQUARE - In English
    5

    SQUARE - In English

    SQUARE (In English - angol nyelvű előadás)
    Asterion Project Theatre in English



     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. február 18. szombat, 19:30

    Az előadás a kínos első szerelemről, szeretet és a vágy összekeveredésről, a barátság és romantikus kapcsolat közti láthatatlan határról, a társadalmi normákhoz való alkalmazkodás nyomásáról szól.

    Szereplők: Paula Parducz, Fenyvesi Bálint, Čarna Kršul, Payal Vashist, Barnabás Réti, Kevin Ogunleye
    Koreográfus: János Feledi
    Rendezőasszisztens: Rita Lem
    Grafikus: Mansour Forouzesh
    Jelmeztervező: Zsófi Forrás
    Rendező: Čarna Kršul

    Az előadás hossza: 90 perc

    SQUARE (In English)
    Asterion Project Theatre in English

    "This play is about the painfully awkward first love, the confusion of love and lust, the invisible line between friendship and romantic relationship, the pressure of adapting to societal norms to ‘fit in’."

    Square touches topics like: human rights, ignorance, love, hate, humanity, crime, gender. It is inspired by Diana Son`s play Stop kiss,” a poignant, funny play about the ways both sudden and slow that lives can change irrevocably."

    Ajánlatunk


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

    Ajánló


    Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016