• Program


    Stanna és Panna, a felfedezők - Marica Bábszínháza

    Stanna és Panna, a felfedezők - Marica Bábszínháza

    a Marica Produkció és a Manna Kulturális Egyesület koprodukciója

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 21. szombat, 11:00

    Különleges utazás Stannával és Pannával. Lehet-e bejárni a világot, lépésről-lépésre, bolygóról-bolygóra úgy, hogy nem kell zötyögni, átszállni, szállást keresni? Lehet. Stanna és Panna átutazóban mindezt felfedezi a gyerekekkel, bőröndökben, táskákban lapuló tárgyakkal, fantáziával. Meglesik a balettáncos ollót, a tengeri evolúciót és a civilizációt…. na és Tojglit, kiből még nem tudni, ki lesz.

    Egyéb nem is kell, mint fantázia és játékkedv, és indulhatunk is a nagy felfedezésre.
    A sikeres felnőtt előadás gyermek verziója, hogy a kicsik se maradjanak ki a jóból.

    Játsszák: Tárnok Marica és Sz. Nagy Mari

    Az előadás időtartama 50 perc.
    5 éves kortól ajánlott.


    Tárnok Marica bábművész színészként kezdte pályafutását. Tagja volt a Független Színpadnak, a Gergye Krisztián társulatnak, játszott a tatabányai Jászai Mari Színházban, a Budapest Bábszínházban és számos független kortárs társulattal is dolgozott. Drámapedagógiai és múzeumpedagógiai programokat, dráma- és bábjáték foglalkozásokat vezet. A Bethlen Téri Színházban már találkozhatott vele a közönség mint kortárs táncos, színész, bábművész, rendező, tartott foglalkoztatót, kézműves foglalkozást, színházi „kulisszajárást”.

    Ajánlatunk


    zenés party két részben

    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016