• Program


    Stílusgyakorlatok P3
    2

    Stílusgyakorlatok P3

    Egyetlen banális, kissé abszurd, hétköznapi történet többféle variációban. Szituációfüzér. Bravúros játék a nyelvvel, a helyzetekkel. Egyfajta humoros karaktergyűjtemény.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. október 15. kedd, 18:00

    A TÖRTÉNÉS: a tömött 5-ös buszon váratlan esemény zajlik le. Egy aránytalanul hosszú nyakú fiatalember fura kalapban rátámad az egyik mellette álló utasra, mert állítólag lökdöste őt. Egyszercsak megürül egy ülőhely, és a fiatalember odaront. Két óra múlva ugyanezt a férfit egy másik férfival látják egy pályaudvar előtt, aki egy hasznos javaslatot tesz: a fiatalember varrasson gombot a kabátjára.

    SZÁMTALAN NÉZŐPONT: mely mindegyike más-más szemszögből meséli el a történetet, hozzátéve, vagy épp elvéve abból a történésből, melyet egyszerűnek és mindennapinak hittünk. De hogy is volt valójában? Mi történt pontosan?

    Raymond Queneau a francia avantgárd egyik különleges alkotója volt. A Stílusgyakorlatok előadás színházi, filmes, zenei, képzőművészeti stílusokon keresztül nyomozásra invitálja a nézőt, hogy kiderítsük, létezik-e egyetlen, objektív leírása az eseménynek.


    Szereplők:
    Marjai Virág (Zenthe-díjas)
    Jakab Csaba
    Bakos-Kiss Gábor
    Albert Péter (Zenthe-díjas)


    rendező | Gerendás Beáta

    ügyelő | Verebélyi Zsolt
    rendezőasszisztens | Kántor Zoltán
    dramaturg | Balázs Júlia
    díszlet-, és jelmeztervező | Gulyás Eszter
    súgó | Gyetvai Viktória

    Ajánlatunk


    Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Ajánló


    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016