• Program


    Stílusteremtő Géniuszok: Edvard Munch

    Stílusteremtő Géniuszok: Edvard Munch

    Bemutatjuk a képzőművészet meghatározó alkotóit. Olyan életművek kiemelkedő alkotásain kalauzoljuk végig látogatóinkat, melyek magukon hordozzák koruk művészeti kihívásait és bemutatják az adott kor világképét, értékrendjét.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. május 21. kedd, 18:00

    Igazodási pontot is jelentenek, hisz koruk művészetére is jelentős hatást gyakoroltak. Aki szereti a művészetet, meglévő ismereteit szeretné felidézni és gyarapítani, vagy épp most kezdene el ismerkedni a géniuszokkal, végre
    választ kaphat kérdéseire és megmerítkezhet a szépművészet színpompás, gazdag világában.

    Kerekesszékkel is látogatható!

    Ajánlatunk


    Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

    Ajánló


    Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016