• Program


    Sümegi25

    Sümegi25

    A lírai-spinto szoprán fachban Sümegi Eszter 1993-as debütálása óta a Ház oszlopa. Megtette a kiérlelt karrierhez szükséges külföldi utakat is, Philadelphiában első díjat nyert a Pavarotti-versenyen, énekelt Salzburgban, Párizsban, Frankfurtban, és a bécsi Staatsoperben ugyanúgy – miközben mindvégig a Magyar Állami Operaház súlyponttal itthon dolgozó művésze maradt.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. február 1. péntek, 19:30

    Közben Verdi és Puccini után Richard Strauss szólamait is meghódította, hangja ma is frissen, nagy vivőerővel szól.
    Több kitüntetés után 2018-ban Kossuth-díjban részesült, így eggyel több okunk van arra, hogy a művésznő negyedszázados jubileumát méltón ünnepeljük.

    Ajánlatunk


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

    Ajánló


    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

    Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016