• Program


    Supra Hits Gyülekezete - A '90-es évek megkerülhetetlen // Janklovics Péter és Tóth Edu közös estje

    Supra Hits Gyülekezete - A '90-es évek megkerülhetetlen // Janklovics Péter és Tóth Edu közös estje

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. július 24. szerda, 21:00

    Janklovics Peti bejön, mesél, standuppol. A 4. percben megemlíti, beleszövi a történetbe, mennyire imádta a Smooth Criminals-t Michael Jackson-tól, amire Edu hirtelen betoppan, felcsendül a dal, csontprofi, megkoreografált tánc, zene, fények. Főleg az impulzus, a hangulat, a mozdulatok a lényeg, de inkább az, hogy legyen poén, aztán Peti kimegy, Edu folytatja, a közönség pedig már sejti, hogy bármelyik pillanatban visszarobbanhat a színpadra Peti, vagy ismét Edu, legyen az Lambada klip elemzés, üvegezés, ruhatárlázadások, citromos Calippo, zselés haj, napszemüveg, derékra kötött kockás flaneling (nirvanás korszak), Hally-Gally, dodzsem, biciklisgatya (női), üvegezés a 67-es úton alatt, New Kids on The Block rajongói klub a cseresznyefán, farmerdzseki, telefonon hárommásodpercezés, Hyper-Hyper, vagy például a profi lassúzók ismertetőjegye, valamint az első suli disco-s csókok részletes elmesélése a nézők bevonásával, de nem úgy.

    Egy est, ahol aki nem tud brékelni, nem itt fog megtanulni, de kedvet sem fog nagyon kapni hozzá.

    Egy est, ahol a fiúk megtudhatják, mi jár a lányok fejében, a lányoknak pedig nem áruljuk el, mi az, amit megtudtunk.

    Egy est, ahol még a kétezres években világra jöttek is megbánják, hogy nem születtek korábban.

    Óh, azok a csodálatos tükörgömbös megaparty-k... óh azok a vad csápolások a tóparti stégen… óh azok a maratoni táncmulatságok egy darab magnó kazettából megoldva… Bár ezek a bulik általában 22:00-kor (inkább 21:55) sajnos már véget értek, a 90-es évek sosem fognak!!!

    Az előadás időtartama kb. 130 perc, 1 szünet.

    Ajánlatunk


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

    Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016