• Program


    Szabad ég alatt – Operett- és musicalgála

    Szabad ég alatt – Operett- és musicalgála

    Zenés találkozások a Budapesti Operettszínház sztárjaival

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 7. szombat, 20:30

    Előadások és tervezett szereposztások:

    2021.07.16. (péntek) Szabad ég alatt (Lévai Enikő, Széles Flóra, Homonnay Zsolt, Dénes Viktor, Nádasi Veronika, Polyák Lilla, Kocsis Dénes, Sándor Péter)

    2021.07. 17. (szombat) Szabad ég alatt (Szomor György, Vágó Zsuzsi, Peller Anna, Kardffy Aisha, Kerényi Miklós Máté, Lukács Anita, Vadász Zsolt)

    2021.08.06. (péntek) Szabad ég alatt (Fischl Mónika, Kiss Diána, Bojtos Luca, Dolhai Attila, Laki Péter, Janza Kata, Szabó P. Szilveszter, György-Rózsa Sándor)

    2021.08.07. (szombat) Szabad ég alatt (Füredi Nikolett, Dancs Annamari, Bordás Barbara, Siménfalvy Ágota, Homonnay Zsolt, Serbán Attila, Mészáros Árpád Zsolt)

    Az előadások 20:30-kor kezdődnek

    Ajánlatunk


    Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és elveszettnek érzi magát a házasságukban. Nem tudja, mit akar, csak azt, hogy képtelen így folytatni. Két középkorú ember. Egykor elkötelezték magukat egymásnak, a hétköznapok sűrűjében azonban egyszer csak elsodródtak egymástól. Mások már a vágyaik, mások a céljaik.

    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

    Ajánló


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016