• Program


    Szabad Hangok - Dés László Free Sounds Quartet

    Szabad Hangok - Dés László Free Sounds Quartet

    Négy kiváló muzsikus egymásra találása hangszereik közvetítésével, koncertről koncertre. A szopránszaxofon, cimbalom, gitár és ütőhangszerek szabad összjátéka különleges zenei élményt ígér.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. május 27. hétfő, 19:00

    Nemzedékeken átívelő, szabad zenét játszó zenekara 2019 elején állt fel. Elgondolásuk, hogy az amúgy is nagy zenei szabadsággal rendelkező jazz műfajnak végsőkig tágítják a kereteit. Csak hangszeres tudásukra, a fülükre és érzékenységükre hagyatkozva, minden előzetes próba, egyeztetés nélkül játszanak, a teljes szabadság örömével. Ez nagy külső és belső összpontosítást igényel, a zene akkor és ott születik meg, amikor játsszák. A témák, a szerkezet, forma mind a pillanat szüleménye, és ez óriási élmény mind a muzsikusok és a közönség számára is. Hiszen a szemük, fülük hallatára jön létre a zene, ami soha többé nem reprodukálható, egyszeri és megismételhetetlen. Ez a közös élmény olyan, mint egy nagy varázslat, a rögtönzés varázslata. Négy kiváló muzsikus egymásra találása hangszereik közvetítésével, koncertről koncertre. A szopránszaxofon, cimbalom, gitár és ütőhangszerek szabad összjátéka különleges zenei élményt ígér.

    A zenekar:

    Dés László - szoprán szaxofon
    Lukács Miklós - cimbalom
    Dés András - ütőhangszerek
    Fenyvesi Márton - gitár

    Ajánlatunk


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Május 19-én vasárnap Győrszentivánra érkezik Manuel! Élőzenekaros koncertet ad a fiatalok nagy kedvence.

    Ajánló


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016