• Program


    Szajré

    Szajré

    Joe Orton brit drámaíró világszerte híres darabja kegyetlen és mulatságos bohózat, amelyben a szerző pellengére állítja a második világháború utáni jólnevelt, elkényelmesedett angol középosztályt, és kendőzetlen fekete humorával megpróbál őszinte érzelmeket kiprovokálni közönségéből.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 23. szerda, 20:00

    Joe Orton: SZAJRÉ
    fekete komédia egy részben

    "A megismerkedésünkig ártatlan voltam."
    "Féltünk a ránk törő érzelmektől."
    "Amit most művelünk... arra nincs szó, ugye?"

    Joe Orton brit drámaíró világszerte híres darabja kegyetlen és mulatságos bohózat, amelyben a szerző pellengére állítja a második világháború utáni jólnevelt, elkényelmesedett angol középosztályt, és kendőzetlen fekete humorával megpróbál őszinte érzelmeket kiprovokálni közönségéből. A McLeavy háztartásban épp temetésre készülnek, amikor felbukkan a városi vízművek egyik munkatársa, akiről hamar kiderül, hogy jóval több, mint aminek látszik. Miközben szép sorjában megismerjük a mélyen vallásos családfőt, a hírhedt fekete özvegy ápolónőt, a családfő kórosan igazmondó fiát, rajongva szeretett, könnyen felizguló barátját, és persze a vízművek gyanúsan viselkedő munkatársát, idővel kiderül, hogy ebben a házban nem csak egy gyilkos, hanem pár bankrabló is rejtőzik... Később pedig már abban sem lehetünk biztosak, mit is rejt valójában a halott Mrs. McLeavy díszes - és meglepően teherbíró - koporsója.

    A szövegkönyv Forgách András és Cseh Dávid fordítása alapján készült.

    Szereplők:
    McLeavy: Hajduk Károly
    Fay: Márkus Luca
    Hal: Szántó Balázs
    Dennis: Bordás Roland
    Truscott: Ertl Zsombor
    Mrs. McLeavy: Hojsza Henrietta
    Meadows: Farkas-Csányi Attila

    Díszlettervező: Virág Vivien
    Jelmeztervező: Bognár Eszter
    Mozgás: Hojsza Henrietta
    Dramaturg: Cseh Dávid
    Rendezőasszisztens: Szládek Kata
    Rendező: Dino Benjamin

    Ajánlatunk


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

    Ajánló


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016