• Program


    Szalóki Ági és Alpaca Beat koncert

    Szalóki Ági és Alpaca Beat koncert

    Pincejárat Fesztivál
    Különleges helyszínen a Törley Pezsgőmanufaktúrában pezsgővel és a Pincejáratban részvevő borászatok képviselőivel várjuk az érdeklődő közönséget. Finom nedük, ízletes falatok és fülbemászó dallamok az első Pincejárat Fesztiválon.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. május 25. szombat, 21:00

    Bemutatkoznak az Ártér Művészeti Egyesület tagjai. Kapunyitás 17.00.

    18.00-19.30 Alpaca Beat koncert

    Az Alpaca Beat pulzál, elmédbe hasít és felerősíti mindazt, amiről mindig is tudtad, hogy kell, de nem mertél tenni érte. A szemed előtt lobog gázláng kéken, és végre te is részese vagy a mindent elsöprő játékának. A lüktető, dallamos, rock and roll dalokkal megnyerték az Emergenza hazai tehetségkutatóját és a közép-kelet európai döntőn képviselték Magyarországot. A zenekar "Pulse" c. EP-jének elkészülése után, 2017-ben magyar nyelvű kislemezt adott ki. A koncerten új dalok és a zenekar új irányvonala is bemutatásra kerül.

    20.00 Szalóki Ági - Csak egy nap a világ koncert

    Csak egy nap a világ… Szalóki Ági megújult műsorában Karády Katalint, Edith Piafot és Amália Rodriguest idézi meg, hogy elénekelje, amit a dívák a szerelemről, vágyakozásról, büszkeségről, kacérságról, csalódásról és beteljesülésről tudtak. A harmincas, negyvenes és ötvenes évek lüktető magyar swing slágerei, a francia chanson és a portugál fado parázsló dallamai két fantasztikus hangszeres-zeneszerző, Bacsó Kristóf szaxofon- és Juhász Gábor gitárművész feldolgozásában hangzanak el a színpadon.

    Közreműködik:

    Szalóki Ági - ének
    Bacsó Kristóf – szaxofon
    Schreck Ferenc – harsona
    Korb Attila – kornett, ének
    ifj. Tóth István - gitár
    Cseke Gábor - zongora
    Kovács Zoltán – nagybőgő
    Cseh Balázs – dob

    Ajánlatunk


    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Ajánló


    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016