• Program


    Szárnyalás – A Kecskemét City Balett és az Esszencia Zenekar, vendég: Herczku Ágnes, Csík János

    Szárnyalás – A Kecskemét City Balett és az Esszencia Zenekar, vendég: Herczku Ágnes, Csík János

    Balett és népzene – az érzetek és érzelmek kivételes találkozása advent harmadik vasárnapján. Az egyedi hangvételű és különleges hangulatú előadáson a Kecskemét City Balett társulata koreográfiája nem az Esszencia Zenekar hangzásvilágához szorosan kapcsolódó néptáncból indul ki, hanem az ősi zene alapjaira koncentrál, képeket és hangulatokat ragad meg, megszüntetve ezzel a koncertjelleget.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 16. vasárnap, 19:00

    „Az ember különleges adottsága, hogy bármikor képes szárnyalni: a legboldogabb és a legnehezebb pillanatokban egyaránt. Hívhatjuk bárhogy: ihletnek, szabadságnak, alkotásnak… - számomra ezt jelenti a szárnyalás.” (Barta Dóra)

    ELŐADJÁK: Kecskemét City Balett (Szőllősi Krisztina, Jurák Bettina, Nagy Nikolett, Varga Lotti, Hoffman Zoé Virág, Földesi Milán, Szóka Roland, Raj Martin, Bolla Bence), Esszencia Zenekar (Csík János, Lakatos Róbert, Kováts Gergő, Balogh Kálmán, Kunos Tamás, Bognár András). Vendég: Csík János, Herczku Ágnes.

    ÖTLET: Barta Dóra, Csík János

    SZÍNPADKÉP/JELMEZ: Katonka Zoltán, Barta Dóra

    FÉNY/KOREOGRÁFIA: Katonka Zoltán

    RENDEZŐ-KOREOGRÁFUS: Barta Dóra

     

    Ajánlatunk


    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Ajánló


    Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016