• Program


    Szegény Dzsoni és Árnika

    Szegény Dzsoni és Árnika

    Korosztály: 6+
    Az előadás hossza: 60 perc
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: február 24. szombat, 11:00

    Lázár Ervin kétségtelenül a magyar meseirodalom legjelentősebb alakja. Történetei időtállóak, hőseit mindenki jól ismeri. Különös, költői szófordulatai, burjánzó meseszövése életkortól függetlenül meg tudják szólítani az olvasót. Aki Lázár Ervin meséivel találkozik, lélekben, szellemben egyaránt gazdagabb lesz.

    A Szegény Dzsoni és Árnika talán a szerző legszebb meséje. Történet az odaadásról, hűségről, a feltétlen bizalomról és a segíteni akarásról. A két főhősön ülő átok –egyiküknek örökké kacsa képében kell vándorolnia – csak megedzi szerelmüket és kitartásukat. Vajon sikerül megtörniük ezt az átkot? Ők mindenesetre mindent megtesznek ezért. Útjuk során sok különös, mókás, néha veszélyes kalandot élnek át, furcsábbnál furcsább teremtényekkel találkoznak. Talán még a hétfejű tündérhez is sikerül eljutniuk….

    Az előadás a kortárs bábszínház eszközeivel, sok zenével és rengeteg szeretettel varázsolja elénk ezt az örökérvényű mesét, amitől mi is jobbak lehetünk egy kicsit.

    Alkotók:

    Lázár Ervin meseregénye alapján a színpadi adaptációt készítette: Nagy Orsolya

    Zeneszerző: Darvas Benedek, Ádám Rita

    Rendezőasszisztens: Soó Gyöngyvér

    Rendező: Veres András

    Szereplők:

    Szegény Dzsoni: Szilner Olivér

    Árnika: Szűcs Réka

    Östör király, Ipiapacs: Zádori Szilárd

    Százarcú Boszorka: Szabados Böbe

    Rézbányai Győző, Lovag: Bábinszki Ágnes

    Lovag: Soó Gyöngyvér

    Hangfelvételről közreműködik: Hannus Zoltán, Veres Aliz

    Ajánlatunk


    Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    Ajánló


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016