• Program


    Szentek, kolostorok, gyilkosságok a Nyulak szigetén

    Szentek, kolostorok, gyilkosságok a Nyulak szigetén

    “Tudtad, hogy a Margit-szigeten 750 éve brutálisan meggyilkoltak egy herceget? Miért zártak be egy magyar királynét a domonkosok szigeti kolostorába?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 5. csütörtök, 17:00

    “Tudtad, hogy a Margit-szigeten 750 éve brutálisan meggyilkoltak egy herceget? Miért zártak be egy magyar királynét a domonkosok szigeti kolostorába? Tudod-e, hol van Szent Margit sírja, és hol őrzik ereklyéit? És vajon honnan ered a "kordában tart" kifejezés? Gyere el tematikus városnéző sétánkra, amelynek keretén belül megismerheted a Margit-sziget három kolostorának, és a hozzájuk kapcsolódó szerzetesrendeknek a történetét!”

    Találkozó: 26-os busz Szabadtéri Színpad megállója, Víztorony felőli oldal.

    Kutyabarát program!

    https://www.facebook.com/events/254722102792509

    Ajánlatunk


    Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

    Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

    Ajánló


    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016