• Program


    Szentivánéji álom

    Szentivánéji álom

    Ez az élénk, dinamikus produkció cirkuszi hagyományokon alapul, tele van teátrális varázslattal, meglepő színpadi megoldásokkal.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. július 14. vasárnap, 21:00

    W. Shakespeare:
    Szentivánéji álom

    A Mostaghel Theatre (Irán) előadása
    Újperzsa nyelven, magyar feliratozással
     
    A Mostaghel Színház néhány éve működik Iránban, Teherán városában. Eddig több, mint 10 előadás fűződik a nevükhöz, nagyrészt Shakespeare-darabok, mint a Szentivánéji álom, a Rómeó és Júlia vagy a Romoliete. A Szentivánéji álommal 2018-ban részt vettek a gdanski Shakespeare Fesztiválon, idén januárban az indiai Keralában az ITFOK 2019 Nemzetközi Színházi Fesztiválon, s mindkét alkalommal nagy sikereket arattak mind a közönség, mind a szakma köreiben.
    Ez az élénk, dinamikus produkció cirkuszi hagyományokon alapul, tele van teátrális varázslattal, meglepő színpadi megoldásokkal. A tündérmese világát az emberek világának különböző szabályai kormányozzák. A színészek akrobatikus játéka, különösen a Pucké szembeszáll a gravitáció törvényeivel, minden jelenet ámulatba ejti a közönséget, amely visszafojtott lélegzettel figyel a színpadra.

    Szereplők:
    Azin Nazari, Mohammad Sadegh Maleki, Sajad Bagheri, Ghazal Shojaei, Sadegh Malek, Shahrouz Delafkar, Nazafarin Kazemi, Mostafa Koushki, Khatereh Hatami, Alireza Keymanesh

    Rendező és díszlettervező: Mostafa Koushki
    Átdolgozta: Bagher Soroush
    Jelmeztervező: Shima Mirhamidi
    Smink: Sarah Eskandari
    Világítás: Ali Kouzehgar
    Zene: Ali Rezania
    Produkciós vezető: Hossein Judaki
    Tanácsadó: Hasti Hosseini
    Rendezőasszisztens: Meysam Entezari
    Rendező: Mostafa Koushki

    Ajánlatunk


    A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

    Ajánló


    Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016