• Program


    Szép Mesék - Rossz Mesék - Zenés történetek Szinetár Dórával

    Szép Mesék - Rossz Mesék - Zenés történetek Szinetár Dórával

    Szép Mesék-Rossz Mesék

    Zenés felnőtté válás az elmúlt harminc évből, musicaleken, sanzonokon, és filmzenéken át.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. március 11. szerda, 19:00

    A Szép Mesék, a színésznő ÚjraTervezés címmel a közelmúltban megjelent musical-lemezének záró dala, melyen az elmúlt közel 30 év alatt tőle ikonikussá vált színházi dalokból kapunk egy különleges válogatást.

    Erről a lemezről is sok meghatározó dal hangzik el a koncerten, de a színésznő egyéb kedvencei is felcsendülnek, a klasszikus musical-daloktól, a sanzonokon át, népszerű filmslágerekig, miközben személyes történeteivel elvisz minket gyerekkorától, az első színpadra lépésétől, a felnőtté válásán át az anyaság megélésének csodájáig. Révész Richárd jazz-zongorista tökéletes partnerként nyújt kíséretet, és köti össze a különböző zenei műfajokat, egy harmonikus zenei utazássá varázsolva az estet.

    A koncerten olyan világsikerű musicalekből hallhatnak részleteket, mint a Yentl, az Óz a Csodák Csodája, az Olivér!, vagy a Funny Girl, de Dés László, Jávori Fegya, és Szakcsi Lakatos Béla dalai is felcsendülnek, mind a színésznő jól ismert, egyedi tolmácsolásában.

    Zongorán kísér: Révész Richárd

    Ajánlatunk


    A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016