• Program


    Szerelmes hangok - A három tenor Valentin napi műsora

    Szerelmes hangok - A három tenor Valentin napi műsora

    Valentin nap alkalmából Gulácsi Tamás, Horváth Viktor, Tar Dániel, a Móricz Zsigmond Színház népszerű színművészei szerelmes dalokkal szórakoztatják a nagyérdeműt a Bencs Villában. Népszerű slágerek, korábbi szerepek közkedvelt dalai csendülnek fel február 15-én, kedden 17:30 órától.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. február 15. kedd, 17:30

    Valentin nap alkalmából a Móricz Zsigmond Színház 3 tenorja a Bencs Villa színpadán koncertezik!

    Vendégeink: Gulácsi Tamás az Idétlen Időkig, a Funny Girl, a Bob herceg, a Meseautó és megannyi más, nagysikerű zenés előadásunk szerelmes főhőse, Horváth Viktor, a Móricz (F)Actor döntőse, közönségünk hölgy rajongóinak régi kedvence, valamint Tar Dániel, a legfiatalabb generáció képviselője, akinek csibészes mosolyával hamar sikerült a színház szerelmeseinek szívébe lopnia magát. Ők vállalkoznak tehát arra, hogy a szerelem húrjait megpendítve musical- és operett részletekkel varázsolják el közönségünket különleges Valentin napi koncertünkön február 15-én, kedden 17:30 órától.

    Kedves Nézőink!

    Amennyiben problémát észlelnek jegy- vagy bérlet online vásárlása során, kérjük, próbálják meg az oldal elérést egy másik böngésző felületről, vagy a jegy.hu oldalon lévő bal alsó sarokban található chat-ablakot vegyék igénybe!
    Ott azonnal segítséget nyújtanak a probléma elhárításában!

    Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Ajánló


    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016