• Program


    Szerelmes pálinka túra Tőlem Neked 1 éj 2 fő
    4

    Szerelmes pálinka túra Tőlem Neked 1 éj 2 fő

    A program 2 nap 1 éjszaka pihenést és szórakozást tartalmaz.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:01

    A szerelmi vágykeltők között tartják számon a csokoládét, számos gyümölcsöt és az alkoholt is. A pálinka túrát ezért pálinkával töltött csokoládéval kezdik, 4 féle gyümölcspálinkával folytatják, a „Zugfőző kollégákkal” készíthető szerelmes fotóval és egy ajándék szív dugóval zárják. A túra alkalmával a Pálinkás Mester előadásából kiderül, hogy mi a kapcsolat Visegrád és a pálinka között, miért izgalmas a magyar pálinkafőzés története és a Tanácsköztársaság utáni tiltott pálinkafőzési időszakban hogyan ügyeskedtek mégis a zugfőzők. A túra alatt apró pálinkakorcsolyákat (sörperec) fogyaszthatnak a vendégek. A pálinka túra után pedig Visegrádon egy 4 csillagos wellness szállodában éjszakázhatnak.

    A visegrádi 4 csillagos wellness szállodában az 1 éjszaka 2 főre vacsorával és bőséges büfé reggelivel, wellness használattal, aroma-, fény-, és só terápiás szaunák használatával értendő. A program kiemelt időszakban (ünnepi időszakok, állami ünnepek, hosszú hétvégék) nem vehető igénybe.

    A pálinka
    A pálinka hagyományos magyar gyümölcspárlat, melyet kizárólag erjesztett gyümölcscefre, gyümölcsmust vagy gyümölcsvelő lepárlásával készítenek. Általában szintén a pálinkák közé sorolják a – törvényi szempontból különálló – törkölypálinkát, amely erjesztett szőlőtörköly párlata. A pálinka, a törkölypálinka és bizonyos helyi változataik európai uniós eredetvédettséget élveznek: a „pálinka” elnevezést csak Magyarország és négy osztrák tartomány használhatja. A hasonló nevű pălincă eredet védett román gyümölcspárlat.

    Ajánlatunk


    Ajánló


    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016