• Program


    Szesztay Dávid és zenekara - Dalok bentre

    Szesztay Dávid és zenekara - Dalok bentre

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 20. csütörtök, 19:00

    Szesztay Dávid multiinstrumentalista zenész/dalszerző, a Kiscsillag zenekar billentyűs-gitárosa és a Santa Diver nevű jazz formáció basszusgitárosa, számos film és színházi előadás zeneszerzője.
    Első szólóalbuma 2018. november 21-én jelent meg Dalok bentre címmel. A lemezt Lovasi András jelentette meg (Megadó Kiadó), aki két dalban szövegíróként is közreműködött. Dávid az utolsó hangig egyedül játszotta fel és keverte meg az anyagot, a lemezbemutató koncerten viszont már egy összeérett és tökéletesen megszólaló zenekar által eljátszva hallgathatta meg a közönség a Dalok bentre dalait.

    A zenekart fiatal, tehetséges zenészek alkotják:
    Fenyvesi Márton - elektromos gitár, elektronika, vokál
    Gyányi Marcell - basszusgitár, vokál
    Klausz Ádám - dobok
    Szesztay Dávid - zongora, gitár, ének

    Dávid és zenekara egészen új és korábbi szerzeményeket is eljátszanak majd az este során, amelyek lemaradtak a lemezről, vagy éppen a következő lemezre kerülnek majd fel.

    Ajánlatunk


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    zenés játék két részben

    Ajánló


    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016